Šola za starše - Maribor

Univerzitetni klinični center (UKC) Maribor in Zdravstveni dom Maribor ponujata obsežna programa priprave na starševstvo, namenjena bodočim staršem, ki želijo pridobiti ključna znanja in veščine za nego novorojenčka in prvo leto starševstva.

 

UKC Maribor: Priprava na starševstvo

Program vključuje strokovna srečanja in delavnice, ki jih vodijo izkušeni zdravstveni strokovnjaki. Udeleženci pridobijo dragocene informacije in nasvete o nosečnosti, porodu, negi novorojenčka in prvem letu starševstva. Program zajema tudi individualne posvete z babicami, kar omogoča prilagojeno podporo glede na specifične potrebe posameznikov.

Ključne prednosti:

  • Strokovno vodeni seminarji
  • Individualni posveti z babicami
  • Celostna priprava na starševstvo

Več informacij in prijava: Priprava na starševstvo.

 

ZD Maribor: Šola za bodoče starše

Zdravstveni dom Maribor organizira program, ki vključuje celostno pripravo na porod in starševstvo. Udeleženci se lahko udeležijo različnih predavanj, ki jih vodijo strokovnjaki s področja ginekologije, pediatrije in psihologije. Program zajema teme, kot so priprava na porod, nega novorojenčka, dojenje in psihološka priprava na starševstvo.

Ključne prednosti:

  • Predavanja s strokovnjaki
  • Psihološka priprava na starševstvo
  • Celostna podpora pred in po porodu

Več informacij in prijava: Šola za bodoče starše.

 

Spletna šola za starše

Šola za starše je spletni projekt znamke Nosečka, namenjen nosečnicam in mamicam po porodu ter očkom, ki potrebujejo podporo in nasvete pri prvem letu starševstva. Spletna platforma ponuja več kot 200 video vsebin, katere predava 16 certificiranih zdravnikov in ostale strokovne priročnike in dokumente.

Projekt spletne šole za starše je zasnovan tako, da je dostopen preko vseh naprev 24/7, kar omogoča staršem, da se učijo in pridobivajo informacije v udobju svojega doma – točno takrat, ko jih potrebujejo.

 

 

Kako dobim dostop do predavanj?

Če želiš dostopati do vseh predavanj , obišči spletno stran solazastarse.com in se registriraj. Po registraciji bosta imelia dostop do vseh spletnih virov, predavanj, člankov, video vodičev in drugih dokumentov, ki jih ponuja projekt.

Šola za starše predstavlja neprecenljiv vir podpore in izobraževanja za nosečnice, mame po porodu in prvorodke v prvem letu otrokovega življenja. S strokovnimi nasveti, izobraževalnimi vsebinami in podporo je Šola za starše idealen kraj za pridobivanje znanja in veščin, ki so potrebne za uspešno starševstvo. Če si v tem obdobju svojega življenja in iščeš znanje, obišči spletno stran Šole za starše in se vključi v to edinstveno spletno skupnost.

Šola za starše je zasnovana z mislijo na potrebe sodobnih staršev, ki se soočajo z novimi izzivi in vprašanji v zvezi z nosečnostjo, porodom in starševstvom. S pomočjo spletnih virov, ki so na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, lahko starši pridobite informacije in podporo, ko to najbolj potrebujete.

Pridruži se nam danes in začni odkrivati bogate vsebine, ki ti bodo pomagale na poti do uspešnega starševstva.

Pridruži se v spletno Šolo za starše in začni danes!

✔️ Predava 18 zdravnikov
✔️ 100% priznan program
✔️ Prejmeš potrdilo o šolanju

Trenutno znižan program iz 120 EUR na samo 90 EUR!

PRIJAVI SE
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.