PARTNERSKI PROGRAM

Predstavite se najboljši publiki - ob najbolj verodostojni in priljubljeni vsebini za starše na spletu

Pokažite mladim staršem, da skrbite za njih - z najboljšim izobraževanjem.

Oglašujte ob najbolj verodostojni vsebini za starše v Sloveniji

V naši šoli za starše predavajo priznani ginekologi, pediatri, psihoterapevti, strokovnjakine za dojenje in patronažne sestre, strokovnjaki za prvo pomoč in drugi zdravstveni delavci slovenskih porodnišnic.

Vaši oglasi bodo prisotni ob najbolj verodostojni in strokovni izobraževalni vsebini za starše na spletu.

PDF predstavitev

Na enem mestu so zbrane vse strokovno najbolj kompetentne informacije, ki jih starši potrebujemo od spočetja do rojstva otroka in naprej. Posebej cenim možnost, da si lahko posamezne odgovore ogledamo kadarkoli, ko se soočimo z določenim problemom. To je izjemno dobrodošlo in pomirjujoče, zlasti v trenutkih negotovosti, ki se lahko pojavijo, ko se prvič znajdemo v vlogi staršev.

- Pediatrinja Eva Miler Mojškerc

Podprite najhitreje rastočo platformo med mladimi starši

Spletna platforma od ustanovitve dalje (april 2023) beleži povprečno mesečno rast naročnikov in obiska v višini 25%, kar pomeni, da se obisk podvoji približno vsake 3 mesece.

Trend rasti je pozitiven, kar vpliva na pozicioniranje v najbolj priljubljenih iskalnikih, kot je Google, kjer je Šola ta starše na samem vrhu rezultatov.

PDF predstavitev

Možnosti oglaševanja na Šoli za starše

S prisotnostjo vaše znamke na tej najhitreje rastoči izobraževalni platformi za starše ne pridobite samo močne izpostavljenosti ob najbolj koristnih vsebinah, temveč dobite tudi neposreden dostop do vseh bralk najbolj branega portala za mamice v Sloveniji - Nosecka.net

Vaš oglas bomo pozicionirali v željeni učilnici - taki, ki je vsebinsko najbolj idealna za vaš produkt. Sponzorirano učilnico bomo za čas trajanja pogodbe odprli, da bo brezplačna za uporabnike.

PDF cenik

V svoji praksi opažam, da so nosečnice premalo, ali pa napačno informirane o nosečnosti in porodu zadnja leta, zaradi različnih nestrokovnih spletnih virov, sploh v porasti nekompetentnih ljudi, ki širijo "znanje" o porodu preko družbenih medijev. Odlično je, da se nosečnice čimbolj informirajo - opremijo s kakovostnimi in strokovnim znanjem, ker v praksi pri porodih opažamo, da so informirane nosečnice bolj pripravljene na porod in je ponavadi zato tudi porod lepši in materinstvo bolj mirno. Šola za starše je res

- Katja Milićević dr. med. spec. gin. in porod.

Zaupajo nam že podjetja

Pošljite nam povpraševanje

Pišite na: [email protected] ali pokličite na: 040831798

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.