V Lidlu Slovenija skrbijo za noseče sodelavke: zakupili več kot 100 Šol za starše

V današnjem dinamičnem poslovnem okolju, kjer se konkurenčnost in pričakovanja stalno razvijajo, je pozornost do zaposlenih postala ključnega pomena. Podjetja, ki prepoznavajo in vrednotijo svoje sodelavce, so tista, ki izstopajo kot predvodniki in novatorji.

Lidl Slovenija, je v okviru svoje strategije za dobro počutje zaposlenih znova dokazal svojo predanost pri ustvarjanju odličnih delovnih pogojev z nedavno potezo, ki je namenjena tudi podpori bodočim staršem med njihovimi zaposlenimi s tem, da je zakupil kar 100 naročnin na spletno Šolo za starše, za svoje zaposlene bodoče starše. 

Strokovna sodelavka v kadrovskem oddelku Lidla Slovenija, Živa Kališnik poudarja, da so v Lidlu Slovenija do sodelavk in sodelavcev skrbni in pozorni.

»Prav posebna skupina pa so tudi naše Lidlovke v veselem pričakovanju. Ob prehodu v novo življenjsko obdobje bodoče mamice razveselimo z darilno vrečko s simpatičnimi in praktičnimi pozornostmi, letos pa smo to nadgradili še z dodatno ugodnostjo celoletnega dostopa do spletnega portala Šola za starše poudarja Kališnikova.

Dodaja, da je znotraj nove well-being strategije, ki so jo v Lidlu Slovenija oblikovali letos in jo poimenovali kar Dober lajf, Lidlovkam in Lidlovcem ter njihovim družinam na voljo vse več ugodnosti in dejavnosti, ki pripomorejo k uravnoteženju poklicnega in zasebnega življenja, razvoju in rasti ter k dobremu počutju tako na delovnem mestu kakor tudi doma. 

Med njimi so poleg dobrih dodatkov, dobre kariere in dobrega počutja, tudi ukrepi za dobro ekipo –  med priljubljenejšimi so fleksibilen delovni čas, različni dogodki za zaposlene, ugodnosti za otroke zaposlenih, možnost dela od doma, službeni odklop in še mnogo več.

Izjava zaposlene Lidlovke o Šoli za starše:

»Všeč mi je, da portal Šola za starše ponuja res vse na enem mestu, kar potrebuješ vedeti o nosečnosti, ob rojstvu otroka in njegovem odraščanju. Najbolj pa mi je všeč, da ponuja tudi vaje za nosečnice in po porodu, ki mi res prav pridejo. 😊 Veselim se tudi paketka za mojega novorojenčka, ki ga pri nas prejme vsaka Lidlova mamica – in Lidlov očka – ob rojstvu novega družinskega člana,« pravi Lidlovka Barbara.

 

 

Pridruži se v spletno Šolo za starše in začni danes!

✔️ Predava 18 zdravnikov
✔️ 100% priznan program
✔️ Prejmeš potrdilo o šolanju

Trenutno znižan program iz 120 EUR na samo 90 EUR!

PRIJAVI SE
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.