€120,00 EUR

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Darilni bon - podarite najboljše znanje! 🎀

Svojim najdražjim podarite najboljše znanje!

Vrednost programa: 345 EUR
Naša cena: 120 EUR


Koda za valentinov 14% popust: LJUBEZEN


Kaj vsebuje program?

  • 100% priznan program s strani slovenske stroke
  • Predava 18 slovenskih zdravnikov in drugih strokovnjakov delujočih v slovenskih porodnišnicah
  • 17 strokovnih video učilnic - Nosečnost, porod, poporodno obdobje, skrb za dojenčka, gibalni razvoj vse do hoje, spanja in uvajanja v vrtec - skupaj več kot 250 predavanj!
  • 5x vadba z Nuša Gnezda: Med nosečnostjo in po porodu
  • 3x e-priročnike: Najino prvo leto, 10 skrivnosti za lažji porod in Priprave na dojenje
  • 3x PDF vsebine: seznam stvari za v porodnišnico, seznam stvari za novorojenčka in porodni načrt
  • Potrdilo o opravljenem tečaju: pošljemo po opravljenem tečaju
  • NOVO: Uspavanje dojenčka od 0 do 6 mesecev
  • dostop 12 mesecev omogočen na štirih napravah

Poglej si video, kaj program vsebuje >

 

Kaj pravijo mamice o nas:

Na enem mestu zbrane vse strokovno najbolj kompetentne informacije, ki jih starši potrebujemo od spočetja, rojstva otroka in naprej, predvsem pa dejstvo, da si lahko posamezne odgovore pogledamo kadarkoli. Sploh, ko naletimo na določen problem, predvsem pa tudi pomirjujoče v trenutkih negotovosti, ki se lahko pojavijo, ko se prvič znajdemo v vlogi staršev. Aboslutno priporočam!

Eva Miler Mojškerc, dr. med.

Celoten projekt Šola za starše se mi zdi super. Všeč mi je ker so teme razdeljene na krajše video posnetke in so zato lažje za učenje. Podpiram, da je na voljo več različnih šol, kjer si starši lahko izberejo po svoji želji. Šolo za starše toplo priporočam vsem staršem, ker bojo dobili raznoliko in kvalitetno strokovno vsebino.

Dijana H. Bošković

Šola za starše se mi zdi odlična naložba za vse starše. Ker sem sama strokovnjakinja s področja telesne vadbe, sem zelo zahtevna glede tega, komu kaj verjeti in koga se res splača poslušati, zelo mi je pri Šoli za starše všeč, ker predavajo res sami vrhunski strokovnjaki in zdravniki - to je zelo težko združiti v en paket. Tudi cena programa se mi zdi zelo sprejemljiva, ker starši dobite res ogromno strokovne vsebine! Priporočam!

Nuša Gnezda

Ta projekt je pa en velik UAU! Tako pregledno, vizualno dopolnjeno in na visokem nivoju zastavljeno, čudovito je. Stran je že na prvi pogled zares privlačna, te kar potegne, da začneš klikati po vsebini in gledati posnetke. Zelo bi pohvalila tudi pdf dokumente, ki si jih mamica lahko prenese in jih na laptopu prebere kjerkoli in kadarkoli. To je res mega. Pohvale in kapo dol.

Sarah Sever

Na enem mestu čisto vse kar rabiš vedeti od nosečnosti do poroda in skrbi za dojenčka ter celo predavanje o uvajanju v vrtec. Zelo pregledno in moderno narejena zadeva in same odlične svetovalke. Priporočam!

Maja Pinterič