€120,00 EUR

Šola za starše

100% PRIZNAN PROGRAM

V našem spletnem tečaju ti nudimo vse od priprave na porod, tehnik za obvladovanje bolečine, do osnov dojenja, nege dojenčka in spanja dojenčka.

Redna cena: 345 EUR
Naša cena: 120 EUR

Kaj dobiš v programu?

  • 17 strokovnih programov - Nosečnost, porod, poporodno obdobje, skrb za dojenčka, gibalni razvoj vse do hoje, spanja in uvajanja v vrtec - skupaj več kot 220 predavanj!
  • 5x vadba z Nuša Gnezda: Med nosečnostjo in po porodu
  • 3x e-priročnike: Najino prvo leto, 10 skrivnosti za lažji porod in Priprave na dojenje
  • 3x PDF vsebine: seznam stvari za v porodnišnico, seznam stvari za novorojenčka in porodni načrt
  • NOVO: Uspavanje dojenčka od 0 do 6 mesecev
  • dostop 12 mesecev omogočen na štirih napravah

Ali nakupuj po obrokih: 3x po 40 EUR >

Plačilo preko TRR:

Če želiš dostopiti z nakazilom preko TRR, uporabi spodnje podatke in ti urednimo dostop takoj po plačilu:

  • TRR: SI56 0400 0027 7379 104
  • Namen: ŠOLA
  • Podjetje: Modri d.o.o., Cesta na Brdo 114, 1000 Ljubljana

⚠️ OBVEZNO: Potrdilo o plačilu pošlji na [email protected]

Kaj pravijo mamice o nas:

Na enem mestu čisto vse kar rabiš vedeti od nosečnosti do poroda in skrbi za dojenčka ter celo predavanje o uvajanju v vrtec. Zelo pregledno in moderno narejena zadeva in same odlične svetovalke. Priporočam!

Maja Pinterič

Ta projekt je pa en velik UAU! Tako pregledno, vizualno dopolnjeno in na visokem nivoju zastavljeno, čudovito je. Stran je že na prvi pogled zares privlačna, te kar potegne, da začneš klikati po vsebini in gledati posnetke. Zelo bi pohvalila tudi pdf dokumente, ki si jih mamica lahko prenese in jih na laptopu prebere kjerkoli in kadarkoli. To je res mega. Pohvale in kapo dol.

Sarah Sever

Šola za starše se mi zdi odlična naložba za vse starše. Ker sem sama strokovnjakinja s področja telesne vadbe, sem zelo zahtevna glede tega, komu kaj verjeti in koga se res splača poslušati, zelo mi je pri Šoli za starše všeč, ker predavajo res sami vrhunski strokovnjaki in zdravniki - to je zelo težko združiti v en paket. Tudi cena programa se mi zdi zelo sprejemljiva, ker starši dobite res ogromno strokovne vsebine! Priporočam!

Nuša Gnezda

Celoten projekt Šola za starše se mi zdi super. Všeč mi je ker so teme razdeljene na krajše video posnetke in so zato lažje za učenje. Podpiram, da je na voljo več različnih šol, kjer si starši lahko izberejo po svoji želji. Šolo za starše toplo priporočam vsem staršem, ker bojo dobili raznoliko in kvalitetno strokovno vsebino.

Dijana H. Bošković

Na enem mestu zbrane vse strokovno najbolj kompetentne informacije, ki jih starši potrebujemo od spočetja, rojstva otroka in naprej, predvsem pa dejstvo, da si lahko posamezne odgovore pogledamo kadarkoli. Sploh, ko naletimo na določen problem, predvsem pa tudi pomirjujoče v trenutkih negotovosti, ki se lahko pojavijo, ko se prvič znajdemo v vlogi staršev. Aboslutno priporočam!

Eva Miler Mojškerc, dr. med.